Pladsoplysninger

I velfærdsbygningen, hvor de sanitære installationer de seneste år har gennemgået en fornyelseskur, bl. a. er hver vaskekabine separat, er der endvidere 2 nye familiebaderum, hvoraf det ene er handicapvenligt. For de helt små er der puslerum med børnebadekar. Vaskemaskinerum med tørretumbler samt vaskekumme.

Campingkøkken med gasblus, ovn, microbølgeovn, køl/frys og varmt vand. Opholdsstue samt mulighed for tilkobling af computer (trådløst internet). En stor overdækket velmøbleret terasse står til campisternes rådighed. Den store grill tændes op ved festlige lejligheder og ved ønske fra campisterne.

Gratis internetadgang på hele pladsen!

Kommer man hjem fra fisketur med god fangst, er der fiskerensningsplads til rådighed.
Endnu har vi ingen svømmebassin, men til gengæld er der kun 300 m til stranden, hvor man kan boltre sig i Limfjordens klare og rene blå vand. (Blåt flag)

På Toftum Bjerge kan du finde fred og ro til en rigtig ferie med børnene fra morgen til aften.
Har man ikke selv campingvogn/camplet eller telt med, kan der lejes såvel hytte som campingvogn. På pladsen er der 1 to-pers. overernatningshytte, 2 fire-pers. hytte samt 2 luksushytter med bad og toilet. Derudover har vi en nyere campingvogn med fortelt som også kan lejes. Se også vores hytte og campingvognsbeskrivelse.

Her er en lille video fra området.